Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

L’origen

Special handbol comença a donar les primeres passes el març de 2007, quan després d’una de les moltes trobades de promoció de l’handbol que organitza el Club, un conjunt de persones es proposen un repte, «a la propera trobada que muntem hi haurà un grup d’Specials».

I així va començar «Special». A mitjans de març ens entrevistavem amb dues de les entitats de la comarca que treballen amb persones amb discapacitat psíquica. Amb la primera de les entitats, APINAS, vam parlar de potenciar l’handbol a través de l’Escola Àuria amb nens,nenes, nois, noies,… de 8 a 17 anys. Per la seva banda, amb FAP, vam mirar d’iniciar uns entrenaments de promoció com a activitat recreativa (com ja n’hi havia d’altres com el bàsquet i futbol) i vam començar també a entrenar.

Van avançar les setmanes i el mes de maig es va produir l’esperat debut. En el marc de la «II Diada d’handbol base Ciutat d’Igualada», els nens i nenes d’APINAS i els nois i noies de FAP debutaven jugant un triangular contra l’equip d’ACELL, format des de feia un temps enrera.