Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Senior Masculí A

LLIGA 1a. CATALANA SÈNIOR MASC. 1a. Fase grup A Jornada 5

DESERFEVER C.H. IGUALADA A : 36

STACI AEH LES FRANQUESES: 32

 

Partit jugat el diumenge 23-10 a les 18:30 a Igualada.

 

Nova victòria del Handbol Igualada, tres consecutives, davant un gran equip com el AEH Les Franqueses.

Primera part molt igualada en el marcador tot i que l’Igualada ha portat sempre l’iniciativa, els del Vallès no han deixat en cap moment que l’Igualada marxés destac¡at, mantenint sempre una diferència com a molt de 2 gols i inclòs empatant en diversos moments. Tot i això, l’equip igualadí ha aconseguit acabar els primers 30 minuts amb un ajustar 18 a 17.

 

En la represa els primers 15 minuts ha estat molt similars a la primera part , però a partir del minut 15 l’Igualada ha estat l’equip que ha dominat en la pista amb una defensa molt sòlida i bones actuacions dels porters, contraatacs molt ràpids i eficaços han anat deixant enrere a les Franqueses, en moments amb fins a 6 gols a favor l’Igualada ha dominat a la pista tot i que la defensa i l’atac dels vallesans també ha estat efectiva. Final merescut a favor de l’Igualada amb un 36 a 32.

Molt bon partit el diumenge el de l’Igualada amb un equip molt jove, amb 3 jugadors provinents del juvenil que han demostrat estar al nivell de jugar a 1a. Catalana.

 

FITXA TÈCNICA:

PORTERS: Martí Méndez (10 aturades, 37%) Pau Puget (10 aturades, 42%).

PISTA: Marc Vilches (9), Marc Espinagosa, Ferràn García (1), Arnau Capitán (7), Edgar Marí (1), Antón Aguilera (1), Elias Galiano (4), Raül Càceres (1), Jordi Vilarrubias (3), David Cubí (1), Xavi Oliva (4), Noel Badia (2), Roger Trull i Max Segura (2).

ENTRENADOR: Pol Cantero

Ajudant: Xavi Rius.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *