Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cadet Femení

PARTIT SERIÓS I DISPUTAT DE LES CADETS

Cadet femení 25 – 28 Handbol Sant Joan Despí B

 

Partit intens i disputat dissabte a Igualada amb molts bons minuts en general que han fet vibrar al públic d’ambdós equips. Bona actitud, concentració, defensa i atac de les cadets de l’Handbol Igualada que tot i la derrota van jugar un partit molt seriós i disputat fins al final.

Les de Sant Joan Despí han anat per davant durant tot el partit, però seguides de ben a prop per l’equip igualadí que no ha deixat que s’escapessin i sempre ha intentat capgirar el marcador. Primera i segona part amb la mateixa dinàmica, molta intensitat, amb jugades molt ben treballades i bones definicions. Partit molt lluitat per part dels dos equips, que finalment s’ha decantat a favor de l’equip visitant per un millor encert de cara a porteria en els últims minuts del partit. Bona feina en el debut a casa de l’equip cadet. A continuar treballant, millorant i competint!!

El millor: actitud, esforç i valors de les jugadores i el cos tècnic.

Jugadores: Miriam Farré, Isona Llansana, Montse Aguilar, Nayara Luque, Carla Quiñones, Ariadna Gallart, Julia Consul, Isa Domejo, Marta Torres, Helena Diaz, Nuria Borrega, Nevaeh Fernandez, Rosa Compte

Portera: Pepa Valls

Entrenadores: Anna Fillat i Alba Camañes

Delegada: Sonia Salom

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *