Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Juvenil masculí

LA ROCA 41 JUVENIL MASCULÍ CHI 41

 

PRIMER PUNT

 

Aquest diumenge el juvenil masculí del CHI va jugar un molt bon partit com a visitant en una de les pistes on tenir personalitat i lluitar

només està a l’altura dels grups que tenen les coses clares i un objectiu clar.

 

Primera part de clar domini visitant on les anades i vingudes del joc portaven a alternances en el marcador, però amb un clar dominador a la pista que al final del temps reflectia un just la Roca 18 LOKAL CHI 20, que deixa oberta la segona part.

 

En la represa, el joc va ser vist, i per moments els nois de l’Igualada van tenir avantatge de 5 gols, però va ser del tot impossible fer un forat més gran que deixes sense empenta un conjunt local que va aguantar i al final va aconseguir un empat que segurament per a ells és molt semblant

a una derrota i pels nois del juvenil masculí CHI, va ser una victòria moral que marca el camí a seguir després del primer partit de lliga on es van tenir unes bones sensacions.

 

Empatar a 41 gols com a visitant a la Roca del Vallès és un motiu per continuar treballant i sentir-se orgullós de la feina feta.

 

Jugadors: Oriol Pou, Roger Trull, Ot Palmés, Xavier Malpartida, Oriol Cirera, Jaume Magaña, Antón Aguilera, Enric Vila, Guerau Llansana, Raul Marín, Pol Alonso, Ferran García, Pol Andueza i Quim Amich.

Porters: Jan Tardà i Jan Mateo.

No convocats: Quim Vila, Oriol Cots i Arnau Vargas.

Entrenadors: Elias Galiano, Marc Vilches.

Delegats: Paco Alonso

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *