Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET FEMENÍ

DEBUT AMB VICTORIA

Les cadets de l’Handbol Igualada han debutat a Lliga Catalana amb una victòria davant l’handbol Castelldefels. Les Igualadines van sortir a la pista amb les idees molt clares i van imposar un ritme molt intens des del xiulet inicial. Primera part frenètica d’andes i vingudes on les igualadines van ser superiors al rival. Vam poder gaudir de bons atacs d’una bona defensa i de bones aturades sota pals que van propiciar arribar al descans amb un avantatge de 3 gols que hauria pogut ser molt superior de no ser per l’encert de la porteria rival.

A la segona part les de Castelldefels van sortir amb més intensitat i van capgirar el marcador per posar-se 2 gols per sobre després d’uns minuts de descontrol. Però les cadets estaven decidides a tornar a casa amb la victòria, no van abaixar els braços i van tornar a imposar el seu ritme. Amb un joc ràpid, decidides en atac i defensant molt bé van aconseguir que finalment el resultat es decantes a favor seu per un 31 a 33.

Enhorabona a totes les jugadores i al cos tècnic per aquesta treballada victòria que esperem sigui la primera de moltes.

Jugadores de pista: Miriam Farre, Isona Llansana, Montse Aguilar, Nayara Luque, Carla Quiñones, Ariadna Gallart, Julia Consul, Isa Domejo, Marta Torres, Helena Diaz, Nuria Borrega, Nevaeh Fernandez

Lesionada: Rosa Compte

Portera: Pepa Valls

Entrenadores: Anna Filla I Alba Camañes

Delegat: Josep Farre

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *