Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET MASCULI A

CH SANT JOAN DESPÍ – 39 / JORBA SOLÀ CHI – 3

Aquest dissabte el Jorba Solà CHI va jugar un partit de dos cares, una primera part amb la qual va tenir una falta dintensitat en defesa que va hipotecar el resultat de la segona part, en la qual va millorar molt però no va tenir prou per cap girar el marcador.

El partit va començar força igualat, amb anades i tornades per part del dos equips. En els primers  12 minuts el partit anava força igualat, amb avantatge del equip rival però només dun gol, 8 – 7, com és port veure, pocs gols per culpa de les defenses que estaven molt aplicades. 

A partir d’aquí, la defensa del Jorba Solà CHI, va a baixar la seva intensitat i en atac van tenir mala sort amb alguns llançaments el pal, això ho va aprofitar el rival per marxar en el marcador i arribant el descans amb un clar  22 – 14.

La segona part va canviar la dinàmica, lequip Jorba Solà CHI va sortir amb un altre mentalitat, amb moltes ganes de cap girar el partit, una segona part, que podem dir unes de les millors de la temporada. Amb una gran defensa, que ajudava millorar latac amb ràpids contraatacs i més eficàcia de cara el gol. 

Així de mica en mica , va anar retallant, minut 6…. 25 – 20, minut 10… 26 – 23, minut 17….. 30 – 27, minut 27…..36 – 34, i va ser aquí quant les forces del Jorba Solà CHI van baixar, i no van poder fer la gran remuntada, a més en aquest moment ens vam quedar amb 6 jugador per una exclusió dun jugador. Finalment el partit va acabar amb un 39 – 35. 

El partit ens deixar la imatge dun equip que si en molt moments de la temporada hagués jugat amb aquesta intensitat, el resultat de la classificació seria molt diferent del que tenim en aquest moments.

Van jugar pel equip: Guillem Cabré, Jan Mateo, Anton Aguilera, Jordi Morales,Adriá Nogales, Raul Marin, Eric Soler,  Oriol Minguito, Lluc Pons, Eloi Puig, Quim Amich, Damià Pou, Alex Arribas, Oriol Cots. Entrenadors : Edgar Mari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *