Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET MASCULÍ B

SEGONA VICTÒRIA A DOMICILI DE LEQUIP JORBA SOLÀ CLUB HANDBOL IGUALADA CADET-B EN UN BRILLANT PARTIT A CASA DEL CH PARETS DEL VALLÈS PER 22 A 30 GOLS, EL DISSABTE 09-04-2022.

El dissabte 9 dabril, a les 17:45 hores de la tarda, es va disputar en el Pavelló Municipal de Parets del Vallès el partit de la catorzena jornada de la Sèrie A-3 entre els jugadors locals de lequip Club Handbol Parets (del Vallès) i lequip visitant del Jorba Solà Club Handbol Igualada Masculí Cadet-B. 

Després dhaver jugat un excel·lent partit, els jugadors igualadins es van endur, clara i merescudament, la victòria amb un marcador de 22 a 30 gols. Era la segona victòria a domicili en aquesta segona volta de la Sèrie A-3. La primera havia estat a casa del HC Laietà Argentona Cadet Masculí A feia només 15 dies, el dissabte 26-03-2022, per 28 a 30 gols.

Per part de lequip JORBA SOLÀ CLUB HANDBOL IGUALADA MASCULÍ CADET-B van jugar els següents efectius: Miquel Baró Garcia (4) i Xavi Alonso Márquez (7) com a porters i, com a jugadors de camp, Roc Esteve Ramon (18), Roc Esteve Domènech (55), Bru Margalef Vilaseca (5),  Jan Rojo Hornos (50), Érik Angel Calopa (6), Roger Enrich Baya (16), Martí Aguilera Gabarró (38), Dídac Piedras Fernández (14), Pol Murillo Ibáñez (95), i Pol Rubio Fernández (57), molt ben dirigits pels entrenadors Martí Méndez Hernández i Xavi Rius Gamero. 

Tot i que va venir al partit, no va poder jugar per lesió Guiu Gómez Costa (15), i no van poder venir al partit els jugadors Biel Homs Esteve (10) i Èric Sayavera Romero (30). Els pares delegats van ser, com sempre, la Maria Jesús Garcia Ruiz i el Xavier Alonso Luquero.

Endavant Igualada !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *