CADET MASCULÍ A

Aquest dissabte lequip Jorba Solà CHI ha perdut tota la possibilitat de poder aspirar a quedar segon a la lliga, lloc que donava possibilitat daccedir a la Final Four, a perdre en un altre mal partit en defensa.

El partit no va tenir gaire cosa a explicar, els igualadins no van sortir malament, estaven força concentrats en defensa en els primers minuts, però de seguida van baixar la intensitat i no podien parar els atacs del equip rival així el minut 6 el marcador reflectia un 4 – 6, aquesta diferencia va augmentar fins a 4 gols en els següents 5 minuts i va arribar fins a 5 gols a la mitja part amb un 17 – 22.

La segona es va intentar revertir la situació, però avui no era el dia, la defensa no acabava de trobar la manera daturar els atacs rivals i els atacs nostre no sortien, amb pèrdues de pilotes i amb pocs recursos per evitar la defensa molt intensa del Sant Andreu. Així el minut 11 la distancia ja era de 10 gols, 24 – 34, distancia que ja va ser impossible retallar. El partit va acabar amb un marcador de 34 – 44.

Ara ja només quedar intentar guanyar els partits que restant per intentar acabar a la tercera posició.

Van jugar pel equip: Guillem Cabré, Jan Mateo, Anton Aguilera, Jordi Morales, Raul Marin, Eric Soler, Oriol Minguito, Lluc Pons, Eloi Puig, Quim Amich, Damià Pou, Alex Arribas, Oriol Cots. Entrenadors : Edgar Mari

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies