Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET MASCULÍ A

Aquest dissabte lequip Jorba Solà CHI ha perdut tota la possibilitat de poder aspirar a quedar segon a la lliga, lloc que donava possibilitat daccedir a la Final Four, a perdre en un altre mal partit en defensa.

El partit no va tenir gaire cosa a explicar, els igualadins no van sortir malament, estaven força concentrats en defensa en els primers minuts, però de seguida van baixar la intensitat i no podien parar els atacs del equip rival així el minut 6 el marcador reflectia un 4 – 6, aquesta diferencia va augmentar fins a 4 gols en els següents 5 minuts i va arribar fins a 5 gols a la mitja part amb un 17 – 22.

La segona es va intentar revertir la situació, però avui no era el dia, la defensa no acabava de trobar la manera daturar els atacs rivals i els atacs nostre no sortien, amb pèrdues de pilotes i amb pocs recursos per evitar la defensa molt intensa del Sant Andreu. Així el minut 11 la distancia ja era de 10 gols, 24 – 34, distancia que ja va ser impossible retallar. El partit va acabar amb un marcador de 34 – 44.

Ara ja només quedar intentar guanyar els partits que restant per intentar acabar a la tercera posició.

Van jugar pel equip: Guillem Cabré, Jan Mateo, Anton Aguilera, Jordi Morales, Raul Marin, Eric Soler, Oriol Minguito, Lluc Pons, Eloi Puig, Quim Amich, Damià Pou, Alex Arribas, Oriol Cots. Entrenadors : Edgar Mari

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *