Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET MASCULI B

L’EQUIP JORBA SOLÀ CLUB HANDBOL IGUALADA CADET-B VA CAURE DERROTAT, PER LA MÍNIMA, A LES COMES, DAVANT DEL VISITANT KH-7 BM. GRANOLLERS ATL, EN UN VIBRANT PARTIT QUE VA FINALITZAR AMB EL MARCADOR DE 29 A 30 GOLS, EL DISSABTE 02-04-2022.

El dissabte 2 dabril, a les 16:00 hores de la tarda, es va disputar en el Pavelló Nou de Les Comes” dIgualada el partit de la tretzena jornada de la Sèrie A-3 entre els jugadors locals de lequip del Jorba Solà Club Handbol Igualada Masculí Cadet-B i els jugadors visitants del KH-7 BM. Granollers Atl. Després dun intensíssim i molt vibrant partit, jugat de poder a poder durant els 60 minuts del matx, els jugadors visitants granollerins es van endur la victòria per un mínim avantatge de 29 a 30 gols. Lesport no sempre és just, i prou que ho saben els joves jugadors igualadins. Malgrat el seu bon joc i malgrat el seu gran esforç a la pista, al final no van poder assaborir ni lempat.

Per part de lequip JORBA SOLÀ CLUB HANDBOL IGUALADA MASCULÍ CADET-B van jugar tots els seus efectius: Miquel Baró Garcia (4) i Xavi Alonso Márquez (7) com a porters i, com a jugadors de camp, Roc Esteve Ramon (18), Roc Esteve Domènech (55), Biel Homs Esteve (10), Bru Margalef Vilaseca (5), Guiu Gómez Costa (15), Jan Rojo Hornos (50), Érik Angel Calopa (6), Roger Enrich Baya (16), Martí Aguilera Gabarró (38), Dídac Piedras Fernández (14), Èric Sayavera Romero (30), Pol Murillo Ibáñez (95), i Pol Rubio Fernández (57), molt ben dirigits pels entrenadors Martí Méndez Hernández i  Xavi Rius Gamero. Els pares delegats van ser, com sempre, la Maria Jesús Garcia Ruiz i el Xavier Alonso Luquero. 

Endavant Igualada !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *