Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET MASCULI A

H MONTGRÀ – 42 / JORBA SOLÀ – 50

Un altre partit més, una victloria més que ens apropa a la fita de guanyar tots els partits que restant per poder arribar a la Final Four.

El partit va començar força bé per lequip Jorba Solà CHI, van entrar molt concentrat en defensa i amb molta mobilitat en atac i això és va veure reflectí en el marcador que en el minut 5 dominaven amb un 1 – 5, aquest domini el va poder mantenir durant tota la primera part i fins i tot el va augmentar a 6 gols de diferencia arribant el descans amb un 20 – 25.

La segona part no va anar tant bé, no van sortir amb la mateixa concentració, ni la mateixa intensitat que la primera part, deixaven molt el llançament exterior del equip rival, i sort que en atac estàvem encertats, i podíem mantenir la distancia que havíem guanyar a la primera part, tot això es notava el marcador que en el minut 12 era de 30 – 38, molts gols encaixats per un equip que vol arribar a la Final Four.

Per sort la cosa és va arreglar una mica, la defensa va tornar a jugar amb més intensitat i va tallar el joc del Montgrà, i vam arribar el minut 21 amb un 35 – 45. Finalment van mantenir aquesta actitud fins acabar el partit amb el marcador de 42 – 50.

Hem de millorar en defensa per evitar tants gols en contra per poder jugar amb més tranquil·litat durant tot el partit.

Van jugar pel equip: Guillem Cabré, Jan Mateo, Anton Aguilera, Adrià Nogales, Jordi Morales, Eric Soler,  Oriol Minguito, Lluc Pons, Eloi Puig, Quim Amich, Damià Pou, Alex Arribas, Oriol Cots. Entrenadors : Isaac Castro

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *