CADET MASCULI A

H MONTGRÀ – 42 / JORBA SOLÀ – 50

Un altre partit més, una victloria més que ens apropa a la fita de guanyar tots els partits que restant per poder arribar a la Final Four.

El partit va començar força bé per lequip Jorba Solà CHI, van entrar molt concentrat en defensa i amb molta mobilitat en atac i això és va veure reflectí en el marcador que en el minut 5 dominaven amb un 1 – 5, aquest domini el va poder mantenir durant tota la primera part i fins i tot el va augmentar a 6 gols de diferencia arribant el descans amb un 20 – 25.

La segona part no va anar tant bé, no van sortir amb la mateixa concentració, ni la mateixa intensitat que la primera part, deixaven molt el llançament exterior del equip rival, i sort que en atac estàvem encertats, i podíem mantenir la distancia que havíem guanyar a la primera part, tot això es notava el marcador que en el minut 12 era de 30 – 38, molts gols encaixats per un equip que vol arribar a la Final Four.

Per sort la cosa és va arreglar una mica, la defensa va tornar a jugar amb més intensitat i va tallar el joc del Montgrà, i vam arribar el minut 21 amb un 35 – 45. Finalment van mantenir aquesta actitud fins acabar el partit amb el marcador de 42 – 50.

Hem de millorar en defensa per evitar tants gols en contra per poder jugar amb més tranquil·litat durant tot el partit.

Van jugar pel equip: Guillem Cabré, Jan Mateo, Anton Aguilera, Adrià Nogales, Jordi Morales, Eric Soler,  Oriol Minguito, Lluc Pons, Eloi Puig, Quim Amich, Damià Pou, Alex Arribas, Oriol Cots. Entrenadors : Isaac Castro

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies