SENIOR MASCULI A

SANT MARTÍ ADRIANENC C – 18 / DESERFEVER C.HANDBOL IGUALADA – 31

Partit jugat el diumenge 27 de març a les 10,15 h.a Barcelona

QUATRE VICTÒRIES SEGUIDES DEL HANDBOL IGUALADA.

Diumenge passat al matí, l’equip igualadí es desplaçaba a Barcelona per enfrontar-se al Sant Martí Adrianenc C , en la penúltima jornada de la primera fase de la lliga.

Partit plàcid per l’Igualada que en el partit d’anada jugat a Igualada ja va guanyar per 7 gols de diferència.

En el començament del partit i durant els primers 15 minuts l’equip barceloní va donar la cara e i va estar molt igualat en el marcador, no deixava al Igualada que marxés i no va ser fins al minut 25 que l’equip anoienc va començar a diferenciar-se, acabant la 1a. part amb un 11 a 15.

En la represa tot i l’esforç del Sant Martí l’Igualada va començar a anotar gols i defensant molt bé la seva porteria, al minut 45 el resultat era de  15 a 23. L’ Handbol Igualada tot i no fer un partit excel·lent estaba demostrant la seva superioritat a la pista. Acabant el partit amb un contundent 18 a 31, el Sant Martí Adrianenc només va poguer materialitzar 7 gols aquesta segona part vers els 16 gols fets per l’Igualada.

FITXA TÈCNICA:
Porteria: Martí Méndez (19 aturades, 53%)
Bernat Bisbal (6 aturades, 85%) .
Pista: Jordi Vilarrubias (2), Xavi Oliva (8), Jordi Grado (6), Arnau Capitán (4), Edgar Marí (2), Noel Badia (2), Roger Trull, Max Segura (3), Marc Vilches (2), Marc Espinagosa (2) i Sergi Garcia, lesionat.
Entrenador:Pol Cantero
Ajudant : Enzo Visa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies