Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

SENIOR MASCULI A

SANT MARTÍ ADRIANENC C – 18 / DESERFEVER C.HANDBOL IGUALADA – 31

Partit jugat el diumenge 27 de març a les 10,15 h.a Barcelona

QUATRE VICTÒRIES SEGUIDES DEL HANDBOL IGUALADA.

Diumenge passat al matí, l’equip igualadí es desplaçaba a Barcelona per enfrontar-se al Sant Martí Adrianenc C , en la penúltima jornada de la primera fase de la lliga.

Partit plàcid per l’Igualada que en el partit d’anada jugat a Igualada ja va guanyar per 7 gols de diferència.

En el començament del partit i durant els primers 15 minuts l’equip barceloní va donar la cara e i va estar molt igualat en el marcador, no deixava al Igualada que marxés i no va ser fins al minut 25 que l’equip anoienc va començar a diferenciar-se, acabant la 1a. part amb un 11 a 15.

En la represa tot i l’esforç del Sant Martí l’Igualada va començar a anotar gols i defensant molt bé la seva porteria, al minut 45 el resultat era de  15 a 23. L’ Handbol Igualada tot i no fer un partit excel·lent estaba demostrant la seva superioritat a la pista. Acabant el partit amb un contundent 18 a 31, el Sant Martí Adrianenc només va poguer materialitzar 7 gols aquesta segona part vers els 16 gols fets per l’Igualada.

FITXA TÈCNICA:
Porteria: Martí Méndez (19 aturades, 53%)
Bernat Bisbal (6 aturades, 85%) .
Pista: Jordi Vilarrubias (2), Xavi Oliva (8), Jordi Grado (6), Arnau Capitán (4), Edgar Marí (2), Noel Badia (2), Roger Trull, Max Segura (3), Marc Vilches (2), Marc Espinagosa (2) i Sergi Garcia, lesionat.
Entrenador:Pol Cantero
Ajudant : Enzo Visa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *