Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET MASCULI B

GLORIOSA VICTÒRIA DE LEQUIP DEL JORBA SOLÀ CLUB HANDBOL IGUALADA CADET MASCULÍ-B EN LA PISTA LAIETANA DARGENTONA, PER 28 A 30 GOLS, EL DISSABTE 26-

03-2022.

El dissabte 26-03-2022, es va disputar la dotzena jornada de la Sèrie A-3 de la Lliga de Primera Catalana dHandbol Cadet Masculina, que iniciava la segona volta o els partits de tornada de la Sèrie A-3, en la qual lequip del Jorba Solà Club Handbol Igualada Masculí Cadet-B va obtenir la seva primera victòria a domicili daquesta temporada davant dun lluitador HC Laietà Argentona Cadet Masculí-A, per 28 a 30 gols.

Disputada ja la dotzena jornada, i després de 10 partits jugats, els igualadins han pujat fins a la setena posició de la classificació dels 11 equips que conformen la Sèrie A-3, amb nou punts.

Per part de lequip JORBA SOLÀ CLUB HANDBOL IGUALADA MASCULÍ CADET-B van jugar: Miquel Baró Garcia i Xavier Alonso Márquez com a porters i, com a jugadors de camp, Roc Esteve Ramon, Roc Esteve Domènech, Biel Homs Esteve, Bru Margalef Vilaseca, Guiu Gómez Costa, Jan Rojo Hornos, Èrik Angel Calopa, Roger Enrich Baya, Martí Aguilera Gabarró, Dídac Piedras Fernández, Èric Sayavera Romero, Pol Murillo Ibáñez, i Pol Rubio Fernández, molt ben dirigits pels entrenadors Martí Méndez Hernández i Xavi Rius Gamero. Els pares delegats van ser la Maria Jesús Garcia Ruiz i el Xavier Alonso Luquero.

Desitgem amb el màxim fervor que es mantingui el bon joc dels jugadors igualadins i la seva bona compenetració entre línies per tal de poder sumar la cinquena victòria en aquesta lliga, seguida de moltes més.

Endavant Igualada !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *