Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET MASCULI A

CH CANOVELLAS – 38 / JORBA SOLÀ CHI – 44

Aquest dissabte lequip Jorba Solà CHI va jugar un partit molt intens on va tindre que lluitar molt per la victòria.

El partit va començar molt igualat amb una defensa molt intensa per part del equip rival i un atac més actiu per part del nostre equip, amb aquesta dinàmica el minut 6 el marcador reflectia un 6 – 6, un resultat que marcava la igualtat del joc que hi havia en aquell moment, això va continuar fins el minut 23 quan lequip Jorba Sola CHI va canviar la seva actitud en defensa augmentant la seva intensitat invitant així el llançament còmode que tenia fins ara lequip rival, el marcador reflectia un 17 – 18, aquesta diferencia va augmentar fins arribar a la mitja part amb un 20 – 24.

La segona part va començar força bé, els Igualadins continuaven amb la mateixa intensitat en defensa i a més encert en atac, i de en mica en mica anaven augmentant la seva avantatge fins el minut 17 on el marcador marcava un clar 27 – 37.

Amb aquest resultat es van relaxar i amb el joc més intens del Canovelles moltes vegades ratllat la il·legalitat amb la permissibilitat del àrbitre que deixa fer aquest joc tant brut , es van acostat el marcador i semblava que el partit tornava a estar viu, per sort va canviar la mentalitat i la actitud del equip, va tornar a controlar el joc i finalment va guanyar merescudament amb el resultat de 38 – 44.

Un altre victòria per continuar pensant que tot es possible per arribar a la Final Four, si guanyem tots els partits que ens queda.

Van jugar pel equip: Guillem Cabré, Jan Mateo, Anton Aguilera, Adrià Nogales, Oriol Minguito, Lluc Pons, Eloi Puig, Damià Pou, Alex Arribas, Oriol Cots. Entrenadors : EdgarMarin.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *