Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

SENIOR MASCULI A

LLEIDA PARDINYES – 32 / DESERFEVER HANDBOL IGUALADA A – 33

Parit jugat a Lleida el 12/3 a les 20,30 h.

BON RESULTAT PER L’IGUALADA A LLEIDA.

Partit que enfrontava al Igualada amb un dels equips que era molt important de guanyar, per estar ambdós  equips molt igualats en la lliga en les possicions de permanència.

Només començar el partit el Handbol Pardinyes  es posava pel davant en el marcador amb un joc molt agressiu i ràpid que obligava al Igualada a lluitar per que el Pardinyes no els deixés enrera en el marcador.

Tot i això el Pardinyes va dominar la primera part sense gaires diferències, però obligava al Igualada a anar sempre a remolc amb 3 o 4 gols per sota,  l’equip igualadí resistia amb una bona defensa més que amb atacs que de moment no es materialitzaven, al final de la primera part el resultat era de 20 a 16, quatre gols que eren mases per superar a la segona meitat.

En la represa l’Igualada va sortir molt mentalitzat de que el partit s’havia de guanyar i els primers 5 minuts van fer un parcial de 2 a 0 que va escurçar distàncies, al minut 10 ja empataven i els nervis es començaven a veure el el Pardinyes que no veien la manera d’aturar el joc del Igualada. Fins a la final del partit el marcador anava molt igualat, però la seguretat en la porteria igualadina i la efectivitat dels atacs ha estat determinant per que en els últims 2 minuts de partit l’Igualada es poses 1 gol pel davant i que no deixés al Pardinyes igualar el marcador,  final 32 a 33 molt emocionant per l’equip de l’Handbol Igualada que compensava amb una victòria  l’esforç fet aquesta segona part.

FITXA TÈCNICA:
Entrenador: Pol Cantero
Ajudant: Enzo Visa
Porters: Martí Méndez,  Bernat Bisbal (26 aturades,  46%)
Pista: Jordi Vilarrubias (6), Xavi Oliva (6), Elias Galiano (6), Marc Espinagosa, Edgar Marí (1) Marc Vilches (6), Arnau Capitán (4), Jordi Grado (1), Max Segura (2), Pol Solís i Roger Trull (1).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *