Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET MASCULI B

TREBALLADA VICTÒRIA A “LES COMES” DE L’EQUIP DEL JORBA SOLÀ CLUB HANDBOL IGUALADA CADET MASCULÍ-B DAVANT DEL GEIEG SYSTEM-BLOCK-CMCASANOVA.COM DE GIRONA, PER 30 A 28 GOLS, EL DIUMENGE 13-03-2022.

El diumenge 13-03-2022, es va disputar la desena jornada de la Sèrie A-3 de la Lliga de Primera Catalana dHandbol Cadet Masculina, en la qual lequip del Jorba Solà Club Handbol Igualada Masculí Cadet-B va obtenir una treballada victòria davant del GEIG SYSTEM-BLOCK-CMCASANOVA.COM de Girona, en el Pavelló Nou de Les Comes”, per 30 a 28 gols.

Per part de lequip JORBA SOLÀ CLUB HANDBOL IGUALADA MASCULÍ CADET-B van jugar: Xavier Alonso Márquez com a porter i, com a jugadors de camp, Roc Esteve Ramon, Bru Margalef Vilaseca, Guiu Gómez Costa, Jan Rojo Hornos, Èrik Angel Calopa, Roger Enrich Baya, Martí Aguilera Gabarró, Dídac Piedras Fernández, Èric Sayavera Romero, Pol Murillo Ibáñez, i Pol Rubio Fernández, molt ben dirigits pels entrenadors Martí Méndez Hernández i Xavi Rius Gamero. No van poder jugar per lesió/malaltia els jugadors Roc Esteve Domènech, Biel Homs Esteve, i Miquel Baró Garcia. Els pares delegats van ser la Maria Jesús Garcia Ruiz i el Xavier Alonso Luquero. 

Endavant Igualada !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *