Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET MASCULI A

JORBA SOLÀ CH – 44 / CH LA LLAGOSTA – 26

Aquest dissabte lequip Jorba Solà CHI sha tornat a retrobat amb la victòria i amb el seu joc, que havia perdut en el últim partit.

El partit va començar amb les idees  molt clara, una defensa amb molta intensitat i un atac  amb rapides transicions per agafar lequip rival amb la defensa sense col·locar, i fent servir molt el joc interior amb els centrals. Així el minut 8 ja dominava el partit amb un 8 – 4. Aquesta va ser la tònica de tota la primera part, controlant el partit des de la defensa amb la intensitat adequada per no patir en el marcador. La primera part va acabar amb un 20 – 12.

La segona part va començar igual que va acabar la primera, amb n clar domini del equip local  i amb poca resistència del equip visitant que el minut 8 ja va veure que no podria amb el joc del Jorba Solà CHI, i va baixar els braços ja que en aquell moment el marcador reflectia un clar 31 – 16. Des de aquell moment el partit va ser molt còmode per lequip  dIgualada, que va acabar amb un marcador de 44 – 26.

Aquest ha sigut un partit per retrobar-se amb les bones sensacions que hem tingut durant tota la temporada per encarar el partit important que tindrem el proper diumenge contra el Terrassa.

Van jugar : Jan Mateo, Anton Aguilera, Adrià Nogales, Jordi Morales, Raul Marin, Quim Amich, Jan Parramona, Damià Pou, Eloi Puig, Oriol Minguito,  Enric Solé i animant els lesionats Lluc Pons, Guillem Cabré i Oriol Cots. Dirigits per Edgar Mari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *