Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

SENIOR MASCULI A

DESERFEVER C.H.IGUALADA A – 37 / BM BARBERÀ – 27 

Partit jugat a Igualada el 5 de març a les 20:30

VICTÒRIA NECESSARIA PER L’IGUALADA.

Partit que era important guanyar per l’Igualada contra un rival directe a la Lliga, tots dos equips es troben a la part intermitja de la classificació i era la oportunitat per l’Igualada de deixar enrere al Barberà.

Ja des de el començament l’equip de l’Anoia s’ha posat pel davant en el marcador i ha dominat el joc sense gaires dificultats,  però el Barberà no li deixava allunyar-se mes de 2 o 3 gols pel davant i aguantaba bé els atacs dels igualadins. Al final de la 1a.part el resultat era de 17 a 15 i no deixava encara el partit encarat per l’Igualada.

A la segona part el Barberà no ha pogut aguantar més l’atac de l’Igualada i des de el començament l’equip de Pol Cantero s’ha posat en el marcador 5 gols pel davant, avantatge que no ha deixat fins que faltaben 10 minuts pel final que es quan la diferència s’ha començat a eixamplar arribant al final del partit amb un 37 a 27, resultat molt contundent.

Bon partit del Igualada que era molt necessari per mantenir-se en la part mitja de la classificació.

FITXA TÈCNICA
Porters: Martí Méndez, (7 aturades, 32%), Bernat Bisbal, (12 aturades,44%)
Pista: Jordi Vilarrubias(2), Edgar Marí (8), Arnau Capitán (8), Jordi Grado (4), Marc Espinagosa (1), Marc Vilches (1), Max Segura (3), Roger Calzada,  Xavi Oliva (6), Elías Galiano (2), Roger Trull (2).
Entrenador; Pol Cantero
Ajudant : Enzo Visa.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *