Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

CADET MASCULI A

SANT ANDREU SERROVIRES – 48 / JORBA SOLÀ CHI – 37

Aquest dissabte, molt dhora molt dhora, el Jorba Solà CHI va jugar el pitjor partit de la temporada, un partit que només va saber jugar-ho els primers 8 minuts, després va desapareixer, i no va saber tornar.

El partit va començar força be, controlant latac rival amb una defensa be col·locada, però amb una mica de falta dintensitat, un preludi del que vindria després, i amb ràpids contraatac que va permetre marxar en el marcador i el minut 6, dominava amb un 2 – 6. Però tot això va canviar per a pitjor, a partit daquell moment lequip rival, va pujar molt més la seva intensitat, va començar a robar pilotes i a no deixar jugar els nostres jugadors que no sabien com replicar aquesta intensitat, amb moltes pilotes perdudes amb atac, per mancar de precisió en el pase i en el llançament. Així el minut 13 el Sanes dominava ja en el marcador 8 – 9.

A partir daquí tot va anar malament, lEquip Jorba Solà CHI va desconnectar, no va pujar la seva intensitat, i va permetre que el rival marxes a la mitja part amb un marcador de 25 – 18.

La segona part va ser pitjor que la primera, lequip continuava amb els mateixos errors que la primera part, falta dintensitat en tots els aspecte del joc, falta dencert de cara a porteria, falta dencert en el passe i sobretot falta de buscar solucions en els jugadors de la plantilla. No és va saber trobar un revulsiu, o una manera de contrarestar el joc tant intens del equip rival, potser shauria dhaver mogut més els jugadors de lequip per trobar la manera de cap girar el marcador i el joc, cosa que no es va fer en tota la segona part, amb molt pocs canvis.

Finalment el partit va acabar amb un clar marcador 11 gols de diferencia, 48 – 37.
Un partit per oblidar i una setmana per treballar tot el que sha fet malament en aquest partit.

Van jugar : Guillem Cabré, Jan Mateo, Anton Aguilera, Adrià Nogales, Jordi Morales, Raul Marin, Quim Amich, Jan Parramona, Damià Pou, Oriol Cots, Eloi Puig, Oriol, Eloi Puig, Minguito, i els lesionats Lluc Pons i Enric Soler. Dirigits per Edgar Mari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *