CADET MASCULI A

SANT ANDREU SERROVIRES – 48 / JORBA SOLÀ CHI – 37

Aquest dissabte, molt dhora molt dhora, el Jorba Solà CHI va jugar el pitjor partit de la temporada, un partit que només va saber jugar-ho els primers 8 minuts, després va desapareixer, i no va saber tornar.

El partit va començar força be, controlant latac rival amb una defensa be col·locada, però amb una mica de falta dintensitat, un preludi del que vindria després, i amb ràpids contraatac que va permetre marxar en el marcador i el minut 6, dominava amb un 2 – 6. Però tot això va canviar per a pitjor, a partit daquell moment lequip rival, va pujar molt més la seva intensitat, va començar a robar pilotes i a no deixar jugar els nostres jugadors que no sabien com replicar aquesta intensitat, amb moltes pilotes perdudes amb atac, per mancar de precisió en el pase i en el llançament. Així el minut 13 el Sanes dominava ja en el marcador 8 – 9.

A partir daquí tot va anar malament, lEquip Jorba Solà CHI va desconnectar, no va pujar la seva intensitat, i va permetre que el rival marxes a la mitja part amb un marcador de 25 – 18.

La segona part va ser pitjor que la primera, lequip continuava amb els mateixos errors que la primera part, falta dintensitat en tots els aspecte del joc, falta dencert de cara a porteria, falta dencert en el passe i sobretot falta de buscar solucions en els jugadors de la plantilla. No és va saber trobar un revulsiu, o una manera de contrarestar el joc tant intens del equip rival, potser shauria dhaver mogut més els jugadors de lequip per trobar la manera de cap girar el marcador i el joc, cosa que no es va fer en tota la segona part, amb molt pocs canvis.

Finalment el partit va acabar amb un clar marcador 11 gols de diferencia, 48 – 37.
Un partit per oblidar i una setmana per treballar tot el que sha fet malament en aquest partit.

Van jugar : Guillem Cabré, Jan Mateo, Anton Aguilera, Adrià Nogales, Jordi Morales, Raul Marin, Quim Amich, Jan Parramona, Damià Pou, Oriol Cots, Eloi Puig, Oriol, Eloi Puig, Minguito, i els lesionats Lluc Pons i Enric Soler. Dirigits per Edgar Mari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies