Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

JUVENIL MASCULÍ

LOKAL JUVENIL MASCULÍ CHI – 35 / HANDBOL BANYOLES – 32

“PRIMER OBJECTIU ACONSEGUIT”

El matí de diumenge dia 12 a la pista igualadina, els Juvenils del CHI i Banyoles van disputar un partit que tenia un clar objectiu, qui dels dos equips liderava finalment el seu grup i en la propera ronda esquiva als altres primers de grup. Finalment i després d’una extraordinària segona part els nois del LOKAL JUVENIL MASCULÍ CHI van refrendar que ells i només ells, si estan al seu nivell, són els líders d’aquest grup.

A pams, primera part dominada pels visitants, els nois del Banyoles van sorprendre per la seva capacitat de tapar el joc de creació dels Anoiencs i van minar

de forma molt efectiva la creació del joc local i de mica en mica s’allunyaven en el marcador, per moments la diferència va ser de 6 gols, i intensitat defensiva dels Juvenils del CHI no aconseguia remuntar. Tot i que al final del primer tems el 17-20, semblava poca distància, les sensacions eren

que costaria molt ni que fos igualar el joc visitant.

Peró el descans va ser balsàmic per el joves Igualadins, una pausa que va servir per re colocar els jugadors agafar una mica de pausa i corregir alguna errada comesa anteriorment, i sembla poca cosa però tot va fer un canvi substancial. Es va treure de pista el joc central del Juvenil CHI i es va apostar per un altre dibuix tàctic, un doble pivot defensiu, que va resultar decisiu ja que un parcial de 5 a 1, van col·locar per primera vegada als locals per endavant al marcador, 22 a 21, es començava a veure el caràcter que han desmostrar aquest equip en altres partits i que han fet que molts partits fossin molt disputats fins al xiulet final. LOKAL JUVENIL MASCULÍ CHI 35 HANDBOL BANYOLES 32, es el resultat de un joc col·lectiu i de no deixar de creure que si que podem. Ànims a l’equip que això encara no s’ha acabat i tenim moments molt trepidants per viure plegats. Primers de grup i continuem.

Jugadors: Aniol Gumà, Ferran García, Xavier Malpartida, Oriol Cirera, Pol Alonso, Ot Palmés, Oriol Pou, Raul Cáceres, Arnau Vargas, Alex Pajuelo, Roger Trull, Noel Badia, 

Entrenadors: Elias Galiano, Marc Vilches.

Delegats:  Pilar Guardiola, Paco Alonso i Daniel Pajuelo. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *