Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cadet Masculí B

JORBA SOLÀ – 25 / LA LLAGOSTA – 36

El dissabte 27 de novembre de 2021, a les 11:00 hores, en el Pavelló Poliesportiu de “Les Comes”, en un matí fred i ventós de tardor, es va disputar el setè partit del Grup F de la Lliga de la Primera Catalana Cadet Masculina d’Handbol en la categoria Cadets-B. Els locals igualadins varen caure novament derrotats, per setena vegada en aquesta lliga, per l’equip visitant JH La Llagosta Cadet, per 25 a 36 gols.

Per part de l’equip JORBA SOLÀ CLUB HANDBOL IGUALADA MASCULÍ CADET-B van jugar: Miquel Baró Garcia com a porter i, com a jugadors de camp, Roc Esteve Ramon, Roc Esteve Domènech, Biel Homs Esteve, Bru Margalef Vilaseca, Jan Rojo Hornos, Èrik Angel Calopa, Roger Enrich Baya, Martí Aguilera Gabarró, Dídac Piedras Fernández, Èric Sayavera Romero, Pol Murillo Ibáñez, i Pol Rubio Fernández, molt ben dirigits per l’entrenador Martí Méndez Hernández. No va poder jugar per lesió Xavi Alonso Márquez. Els pares delegats van ser la Maria Jesús Garcia Ruiz i el Xavier Alonso Luquero. 

Ara, en les dues properes setmanes vinents, l’equip del Jorba Solà Club Handbol Igualada Masculí Cadet-B no jugarà cap partit. El matx proper, i darrer de la Primera Fase del Grup F, serà el cap de setmana del 17 i 18 de desembre, quan el combinat igualadí visitarà la pista de l’equip barceloní del Voramar. Desitgem que, en aquestes dues setmanes d’entrenament sense partit, millori el joc de les passades entre els companys, i el joc d’atac i de defensa igualadins. L’afició espera i desitja una bona actuació de l’equip del Jorba Solà Club Handbol Igualada Masculí Cadet-B que li faci sumar la primera victòria en aquesta temporada.

Força Igualada !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *