Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cadet Masculí A

JORBA SOLÀ CHI – 44 / CH CANOVELLES – 32

Partit molt complert del Jorba Solà per certificar ser  primer de grup i poder entrar a la següent fase de grup-

Des de el primer minut és va poder veure que l’ equip va sortir molt entufat, amb molta intensitat en la defensa, molta anticipació per tallar la línia de passe del equip rival que per metia ràpids contraatacs que acabaven en gols. Així van poder agafar una distancia de 5 gols que no va baixar en tot el partit fins i tot va augmentar el llarg del partit. La primera part va acabar amb el resultat de 22 – 15.

La segona part va ser una copia de la primera, amb l’ equip Jorba Solà CHI molt concentrat en el partit, sense baixar en cap moment la intensitat en defensa, amb un molt bon joc d’ atac, tan en jugades col·lectives com en jugades de contraatacs. Amb aquest joc van arribar a dominar el partit amb una diferencia de 17 gols  en el minut 15 amb un marcador de 37 – 20. A partit d’ aquí el partit va baixar de revolucions, i ja es va fer un joc més tranquil, i només restava mantenir la distancia de gols i gaudir del bon joc que havien realitzar durant tot el partit.

 Van jugar pel equip: Guillem Cabré, Jan Mateo, Anton Aguilera, Adrià Nogales, Jordi Morales, Ràul Marin, Quim Amich, Jan Parramona, Enric Soler, Oriol Minguito, Lluc Pons, Eloi Puig, Damià Pou, Alex Arribas, Oriol Cots. Entrenadors : Edgar Mari i Isaac Carrasco.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *