Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Sènior Masculí

BM BARBERÀ – 33 / DESERFEVER HANDBOL IGUALADA – 38

Partit jugat el 20 de novembre a les 18,30 hores a Barberà del Vallès.

TRIOMF MOLT TREBALLAT DEL IGUALADA”

Partit important pels dos equips que es troben a mitja taula de la classificació i rivals directes,  pel que era important guanyar aquest partit pels dos equips.

Per fí l’equip de Pol Cantero ha pogut disposar de tots els seus jugadors titulars després de 4 jornades amb mancances per diversos motius.

El Barberà ha començat molt fort el partit i els primers 5 minuts ha agafat desprevingut al Igualada i s’ha posat amb un 4 a 1 al marcador.

Poc a poc l’Igualada ha començat a recuperar la diferència en el resultat i als 20 minuts ja habia superat el Barberà amb un 8 a 11 en el marcador que reflectia el seriós joc del Igualada, però el Barberà no donava el seu braç a tòrcer i s’ha apropat novament al Igualada acabant els primers 30 minuts amb un 15 a 16.

Després del descans i ja en la segona part el partit ha estat molt igualat i els primers 15 minuts  el marcador sempre el dominava l’Igualada però no aconseguia deixar enrere al Barberà que inclòs en moments empatava i es posava pel davant, però els últims deu minuts l’Igualada ha començat a distanciar-se amb una defensa i porteria molt forta i aprofitant amb contraatacs els errors del rival han aconseguit arribar al minut 30 amb un clar 33 a 38.

Bon partit dels jugadors igualadins, que han demostrat un joc seriós i molt concentrat en el partit.

FITXA TÈCNICA:

Porters:  Martí Méndez (13 aturades) Bernat Bisbal (3 aturades)

Pista: Jordi Vilarrubias (1), Elias Galiano (4), Sergi Garcia (1), Jordi Grado (4), Marc Vilches (1), Xavier Rius (2), Max Segura (1), Xavier Oliva (7), Dani León (5), Edgar Marí (2), Roger Calzada (2), Marc Espinagosa (1) i Arnau Capitán (7).

Entrenador: Pol Cantero.

Proper partit el divendres dia 26 a les 21 h. a Les Comes, contra el Handbol Pardinyes de Lleida.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *