Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Juvenil Masculí

LOKAL CLUB HANDBOL IGUALADA – 45 / CH SANT JOAN DESPÍ B – 22

SEGUIM SUMANT”

Millorem a mesura que passen les setmanes, i en aquest partit s’han marcat moltes diferències, ja que en la primera part el Sant Joan Despí, només ens han aconseguit fer nou gols, per vint-i-un a favor de l’Igualada, i amb un parcial en alguns minuts de 10 a 0. Molt forts en defensa i sobretot molt atents en els contracops i pilotes robades. La segona part ha començat una mica més descontrolada pel que respecte als nostres jugadors, ja que en els primers quinze minuts ens han marcat tants gols, com en tota la primera part, tot i així, els juvenils han anat per sobre el marcador en tot moment i sempre a molta distància, pel que el marcador s’ha anat estirant fins a arribar al final de 45-22.

Jugadors: Ot Palmés, Guerau Llansana, Raul Cáceres, Pol Alonso, Jan López, Aniol Gumà, Àlex Pajuelo, Oriol Cirera, Ferran García, Oriol Pou, Noel Badia i Roger Trull.

Porters: Aitor Doncel i Jan Tardà

Entrenadors: Elias Galiano i Marc Vilches

Delegades:  Paco Alonso, Dany Pajuelo i Pilar Guardiola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *