Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cadet Masculí B

DESFETA DE L’EQUIP DEL JORBA SOLÀ CLUB HANDBOL IGUALADA CADET-B A SABADELL DAVANT DE L’EQUIP LOCAL DE L’OAR GRACIA SABADELL CADET-B, PER 51 A 21 GOLS, EL DIUMENGE 21-11-2021. 

El diumenge 21 de novembre de 2021, a les 10:45 hores, en el Pavelló Municipal de l’OAR Gràcia de Sabadell, en un mig assolellat i fred matí de tardor, es va disputar el setè partit del Grup F de la Lliga de la Primera Catalana Cadet Masculina d’Handbol en la categoria Cadets-B. Els visitants igualadins de l’equip del Jorba Solà Club Handbol Igualada Masculí Cadet-B varen caure derrotats, per setena vegada consecutiva en aquesta lliga, en aquesta ocasió de manera força contundent, per l’equip vallesà de l’OAR Gracia Sabadell Cadet-B per 51 a 21 gols.

Per part de l’equip JORBA SOLÀ CLUB HANDBOL IGUALADA MASCULÍ CADET-B van jugar: Miquel Baró Garcia i Xavi Alonso Márquez com a porters i, com a jugadors de camp, Roc Esteve Ramon, Roc Esteve Domènech, Biel Homs Esteve, Bru Margalef Vilaseca, Jan Rojo Hornos, Èrik Angel Calopa, Roger Enrich Baya, Martí Aguilera Gabarró, Dídac Piedras Fernández, Èric Sayavera Romero, Pol Murillo Ibáñez, i Pol Rubio Fernández, molt ben dirigits pels entrenadors Martí Méndez Hernández i Xavier Ruiz. No va poder assistir al partit per malaltia el jugador Guiu Gómez Costa. Els pares delegats van ser la Maria Jesús Garcia Ruiz i el Xavier Alonso Luquero. 

La setmana vinent, el proper dissabte dia 27 de novembre, a la tarda, l’equip Jorba Solà Club Handbol Igualada Masculí Cadet-B rebrà a “Les Comes” l’equip dels també vallesans de La Llagosta (Vallès Oriental). Desitgem una recuperació del joc igualadí que comporti una bona i noble actuació en la pista de joc i, si pot ser, que faci sumar la primera victòria en aquesta lliga.

Força Igualada !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *