Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cadet Masculí A

HANDBOL EGARA – 31 / JORBA SOLÀ CHI – 44

Un altre partit molt tranquil del nostre equip que ha tornar a fer una golejada sense que l’equip rival trobés una manera de contrarestar el joc del l’ equip Jorba Solà CHI. 

Aquesta vegada el partit va començar amb l’ equip molt més concentrat amb una defensa molt intensa i un atac molt treballat amb bones combinacions.

Amb aquest joc, el marcador reflectia un clar 5 – 11 en el minut 16. Va ser llavors quan l’ equip, és va relaxat i va permetre que el rival retallés el marcador fins  apropar-se a 4 gols en el minut 24, reflectia 12 – 16. Per sort, és van tornar a activar i van acabar la primera part amb un 13 – 21.

La segona part va ser una mica millor que la primera, ja que van augmentar la diferencia de gols, i no van deixar que el Handbol Egara tornes apropar-se en el marcador. El resultat final va ser un clar 31 – 44.

 L’ única cosa negativa del joc del nostre equip, va ser que no va saber restar els llançaments exteriors des de els 9 metres que feia l’ equip rival, que va fer que tinguéssim més gols en contra que en els últims patits.

Van jugar pel equip: Guillem Cabré, Anton Aguilera, Adrià Nogales, Jordi Morales, Ràul Marin, Quim Amich, Enric Soler, Oriol Minguito, Lluc Pons, Eloi Puig, Damià Pou, Alex Arribas. Entrenadors : Edgar Mari.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *