Cadet Femení

CS GRUP CHI – 42 /  Associació Lleidatana – 6

Partit disputat la matinal de dissabte al pavelló polivalent amb la novetat de lestrena de la nova equipació de la temporada 2021-2022 

El partit ha començat amb força per part dels dos equips,però la millor condició física i continuïtat en el joc de les igualadines els va donar avantatge des de linici. Lequip lleidatà, amb pocs efectius intentava penetrar a la sol·lida defensa igualadina sense massa èxit, i quan ho feia les bones intervencions de les porteres encara ho dificultaven més. 

Un avantatge significatiu que coloca a les nostres en segona posició i, demostrant certa evolució en la continuïtat i seguretat en el joc. Cal treballar amb persistència per anar millorant cada dia una mica més. 

Resultat 42-6.
Per part del CH Igualada jugaren: 

Isona Llansana, Carla Quiñones, , Tilda Farrés, Ruth López,, Marta Nuncio, Emma Badia, Júlia Marin, Montse Balada , Ona Fuster , Nayara Luque , Ariadna Moliner, Vinyet Poch, Iona Gàmez, Júlia Torner 

Absents:, , Helena Diaz, Ariadna LLadó, Martina Bacchi Miriam Muñoz, Berta Granado Entrenadores: Carla Huelva. i Alba Camañes
El proper cap de setmana ens desplaçarem a Tàrrega

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies