Crònica Infantil Femení

H. MOLINS – 45 / C.H Igualada – 27

Primer partit de preparació per al jove equip igualadí, marcat per baixes.

Després de només una setmana d’entrenaments l’Igualada no ha pogut competir contra un equip clarament superior. Amb un equip, format per moltes jugadores de 1er any, aquests partits han de servir per adaptar a les jugadores provinents del mini.handbol a les noves mides i preparar-se per disputar les fases de classificació per lliga catalana a finals de setembre.

El proper diumenge visita Les Comes el Vilanova

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies