Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Cadet Masculí A

CH.JORBA SOLÀ IGUALADA – 39 / CH. MOLINS – 36

Aquest dissabte l’ equip Jorba solà igualada va jugar el segon partit de la temporada contra un equip que ens tornarem a trobar a les classificacions per a la lliga.

El partit va començar molt igualat, amb un començament dubitatiu del nostre equip, cosa que va aprofitar l’equip rival per començar a dominar en el lloc i en el marcador. Ràpidament el CH.Molins  va aconseguir un avantatge de 4 gols dominant en el marcador amb un 4 – 8 en el minut 10. 

Per sort l’ equip va saber canviar la dinàmica i va tindrà un punt d’ inflexió en el minut 15 on és va apropar el marcador amb un 10 – 11, i amb aquesta dinàmica va cap girar el marcador arribant a la mitja part dominant 20 – 17.

A la segona part l’ equip Jorba Solà Igualada va saber mantenir aquest domini en el joc i en el marcador fins els últims 5 minuts on van baixar el nivell físic propi de la pretemporada, i l’ equip rival va aprofitar per apropar-se deixant el marcador en un 36 – 35.

L’equip va saber aguantar l’empenta del Molins, i va acabar guanyant el partit per 39 – 36.

Molt bona sensacions ens ha deixat en aquest segon partit, on l’ exigència del rival ens ha marcat el nivell de l’equip, un nivell força bo per afrontar les classificacions per a la lliga.

Van jugar per l’ equip CH.Jorba Solà Igualada: Guillem Cabre, Jan Mateo, Anton Aguilera, Adrià Nogales, Jordi Morales, Raul Marin, Quim Amich, Oriol Minguito, Alex Arribas, Damià Pou i donant suport els lesionats Jan Parramona i Eloi Puig. Dirigits per Edgar Marin.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *