Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Sènior Masculí

HANDBOL EGARA – 30 / FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA – 40 

Partit jugat a Terrassa el dia 13 de juny a les 19 hores.

EL FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA 3ER. A LA COPA FEDERACIÓ”

Desplaçament del equip sènior del Handbol Igualada a Terrassa per jugar l’encontre contra el Handbol Egara de Terrassa per disputar el partit que donava la classificació a la final de la Copa Federació pel tercer i quart lloc.

La primera meitat del partit ha estat molt anivellada en el marcador, l’Igualada ha començat dominant el encontre però amb un marcador molt ajustat, joc molt ràpid dels 2 equips que tot i que l’Igualada  anava sempre pel davant en alguns moments el Egara s’avançava en el  marcador. Al final d’aquesta primera part el resultat ha sigut d’un ajustat 18 a 20 que donava  reflexa del que es veia a la pista.

A la segona meitat del partit l’Igualada ha sortit fortíssim en el seu joc, amb una defensa molt  sòlida combinat amb una porteria molt eficient han començat a distanciar-se en el marcador, al minut 45 la diferència ja era de 10 gols, diferència que ja s’ha mantingut fins al final del partit. L’Igualada ha jugat molt bé aquesta segona part amb uns atacs molt ràpids i efectius que no  deixaven respirar al contrari, passades molt segures sense pèrdues de pilota entre els jugadors de l’Igualada,  han donat la victòria final al equip de l’Anoia, merescuda, amb un resultat final de 30 a 40 que ha donat el 3er. lloc d’aquesta Copa Federació al  Club handbol Igualada.

Últim partit de la temporada en la que l’Igualada ha anat creixent partit a partit, amb mancances  de jugadors antics que eren «claus» en l’equip i jugadors nous provinents del equips base del Club però al final s’ha aconseguit formar un gran equip que es prepara per la propera temporada i  aconseguir noves fites pel Handbol igualadí.

Entrenador: Pol Cantero  /  Ajudant entrenador: Enzo Visa

Porteria: Martí Méndez (15 aturades), Bernat Bisbal (3 aturades), Àlex Sabaté (4 aturades)

Pista: Marc Vilches (3), Jordi Cuscó (1), Xavi Oliva (1), Xavi Rius (5), Arnau Capitán (9), Max Segura (3), Elias Galiano (5), Albert Belart (2), Jordi Vilarrubias (3), Marc Espinagosa (4), Mark Fresnedoso (4)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *