Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Cadet Masculí A

JORBA SOLÀ CHI – 43 / LES FRANQUESES – 32

“BON PARTIT. VICTÒRIA I COMIAT DE CATEGORIA”

El passat dissabte a les 11 del matí, a la pista nova els cadets de l’Igualada tenien una cita per acomiadar la temporada, tan atípica, i la categoria davant d’un rival de que ja tenien referències, ja que s’hi van enfrontar no fa pas massa.

Primera part emocionant i amb dubtes d’inici pels locals, LES FRANQUESES van tenir millor inici i van aconseguir avantatge en el marcador que feien pensar que no seria un partit senzill i així va ser. Masses errades dels Cadets del JORBA SOLÀ IGUALADA i bon joc visitant en uns primers 10 minuts. Però els joves de l’Igualada van millorar l’encert i el partit va girar de la banda local, els segons deu minuts van aconseguir anotar tot allò que llançaven i van obrir un forat en el lluminós que no deixarien fins al final, el 24-16 reflectia el control aconseguit pel CHI CADET MASCULÍ A.

En la segona part no hi va haver cap davallada ni física ni mental dels anoiencs i el partit feia baixada. Grans jugades de combinació alguna individualitat i unes grans intervencions dels porters Igualadins, van fer gaudir el públic assistent que van poder acomiadar als nois amb una victòria treballada i força atractiva per tots aquells que van poder assistir al pavelló. El resultat final de 43-21, ens deixa un regust estrany, ja que aquesta temporada no hem pogut gaudir plenament aquest equip que segurament en unes altres circumstàncies hauria tingut una història diferent si tot hagués estat NORMAL.

En resum que gràcies als jugadors, al club a les mares i pares, als entrenadors i tots aquells que en diferents moments han gaudit dels bons moments que aquests nois, hem pogut retrobar-nos en una atípica temporada. Ens trobem l’any vinent amb forces renovades i canvis pels jugadors que tindran nous reptes a superar.

BON ESTIU, HANDBOL I SALUT.

Jugadors:  Oriol Pou, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Ot Palmés, Ferran García, Pol Alonso, Jaume Magaña, Oriol Cirera, Guerau LLansana, Arnau Vagas i Roger Trull 

Porters: Aitor Doncel i Jan Tardà

Entrenadors:  David Díaz, Agustín Vázquez

Delegats: Pilar Guardiola, Iolanda Gandía i Paco Alonso 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *