Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Sènior Masculí

OAR GRACIA SABADELL B – 26 / FINQUES ARGENT HANDBOL IGUALADA – 28  

Partit que es va jugar el diumenge dia 23 de maig a les 12,30 hores a Sabadell pavelló municipal OAR Gràcia Sabadell.

Encontre molt important per l’Igualada per que es jugava en aquest partit aconseguir el primer lloc del grup  en aquesta primera fase.

D’entrada el partit ha començat malament per l’equip de l’Anoia, el OAR Sabadell ha plantejat una defensa molt  dura i efectiva i al Igualada li costava molt arribar a la porteria contraria, els tirs a porta del Igualada eren sempre molt complicats degut a la bona defensa del OAR i aquesta primera part ha estat molt difícil per l’equip igualadí.  Hi ha hagut moments en els que l’ equip anoienc perdia de 6 i 7 gols davant els de Sabadell.  l’Igualada però no ha perdut els nervis i ha anat recuperant-se en el marcador i arribat el final del primer període el marcador era de 14 a 11 a favor del OAR.

En la represa de la segona part el joc del Igualada ha canviat quelcom i al minut 15 d’aquest  període ha aconseguit igualar el marcador, un resultat d’ empat a 20 gols, cosa que ha fet que l’equip del Vallés es descentres totalment, no entenien que de guanyar per 7 gols en certs moments del partit haguessin passat ha empatar amb l’Igualada.  A partir d’aquí l’Igualada ha desplegat un joc molt agressiu tant en defensa com en atac i ha anat deixant enrere en el marcador al OAR i era l’Igualada el que dominava ara el partit, els últims 15 minuts han estat del Igualada i encara que el OAR intentava acostar-se, ràpidament l’Igualada tornava a marcar i el porter igualadí no deixava que l’OAR materialitzes els seus atacs amb gols amb aturades espectaculars.

Acabat el partit amb un resultat ajustat de 26 a 28 per l’Igualada , però amb molt de mèrit pels

jugadors igualadins ja que tot i que en moments el resultat ha estat molt complicat per remuntar,

els jugadors no han defallit mai en cap moment del partit i han lluitat moltíssim per endur-se la

victòria.

Entrenador: Pol Cantero, ajudant: Enzo Visa

Porteria: Martí Méndez (3 aturades),  Bernat Bisbal (16 aturades)

Jugadors: Jordi Vilarrubias (6), Antonio Luis Garcia (1), Marc Espinagosa , Arnau Capitán (2), Sergi Garcia (6 ), Elias Galiano (4), Xavi Oliva (2), Jordi Grado (4), Roger Calzada (1) i Mark Fresnedoso (2)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *