Crònica Infantil Femení A

H. CANOVELLES – 21 / C.H.Igualada A – 28

Victòria merescuda”

L’equip infantil A s’ha retrobat amb la victòria en l’últim partit de la 2a fase, que finalitzen en 3er lloc. Després d’uns primers minuts d’incertesa les igualadines han augmentat la intensitat defensiva, cosa que els ha permès avançar-se amb ràpids i efectius contraatacs. Al descans el marcador era de 9 a 14 favorable a les visitants. A l’inici de la 2a part la manca de fluïdesa en l’atac ha fet perdre la confiança i la seguretat del Igualada i les vallesanes ho han aprofitat per acostar-se fins als 2 gols (14-16). Un petit ajust ofensiu i el gran partit de les porteres anoienques ha tornat a centrar a les jugadores i han pogut gaudir a la pista fent un gran partit.

Jugadores: Julia Torner, Jana Font, Marta Elvira, Berta Granado, Nayara Luque, Isona Llansana, Montse Aguilar, Carla Quiñones, Miriam Farre, Nuria Borrega i Julia Consul

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies