Crònica Juvenil Masculí

SARRIÀ DE TER – 32 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 22

Desplaçament sempre complicat, on es quasi impossible guanyar, els arbitres sempre comencen condicionant el partit a favor del equip local, i quan ja tenen la aventat-ge suficient llavors equilibren una mica, mas de lo mismo cada cop el mateix, els nois ja ho saben i es desmoralitzen i baixen braços, ells eren mes forts i han estat superiors en tot moment, però lo dels arbitres a Girona es patètic .

Ànims i a seguir!

Entrenadors: Elias i Àngel , César

Jugadors:  Dani Leon, Èric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Bernat Bisbal, Edgar Marí. Pol Solís, Noel Badia., Alex Pajuelo Joan Valentí i Jan López

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies