Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques Infantil Femení A i B

– INFANTIL FEMENÍ A
ACADÈMIA IGUALADA CHI – 25 / H. RIBES NEGRE – 33

“L’irregularitat es paga cara”

L’Igualada no ha pogut puntuar davant l’Handbol Ribes en un partit on, tot i haver fet estones de bon handbol, ha pagat la irregularitat en el joc. Després d’un inici igualat, les visitants han aprofitat la superioritat numèrica provocada per les exclusions locals per agafar una renda al marcador de 4 gols. Les pèrdues de pilota i precipitacions igualadines feien augmentar la diferencia fins als 6 gols al descans (11-17). A la segona part millora ofensiva del Igualada, pero la manca de intensitat defensiva no ha permès igualar el marcador.

Jugadores: Miriam Farre, Montse Aguilar, Marta Elvira, Jana Font, Aleth Claramunt, Vinyet Poch, Isona Llansana, Isabel Domenjo, Berta Granado i Nuria Borrega

 

– INFANTIL FEMENÍ B
VILANOVA DEL CAMÍ – 27 / ACADÈMIA IGUALADA CHI – 11

Dissabte vam tenir una altra trobada amb l’equip Infantil de Vilanova del Camí.

Ja fa uns quants anys que ens anem creuant i sempre que passa, les noies passen una estona complicada!

L’infantil femení del Vilanova és un equip potent i compacte, que ens va fer marxar amb una derrota contundent (Vilanova 27 – Acadèmia Igualada B 11).

Cal dir, però, que anem veient una millora progressiva en l’equip de les nostres noies. Poc a poc anem guanyant potència en la defensa, concessió en l’atac i confiança unes en les altres. I sobretot gaudim d’un esport d’equip que segur que, uns dies amb victòries i altres amb derrotes, les ajudarà a créixer.

Endavant noies, és això!!!

Jugadores: Miriam F, Miriam M, Júlia C, Isabel, Mariona, Marta, Sara, Núria, Aída.

Delegada: Virginia.

Entrenadores: Jana i Júlia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *