Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques Cadet Masculí A i B i Cadet Femení

– CADET MASCULÍ A
HC JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ A – 30 / HANDBOL TERRASSA – 34

“SENSE PREMI EN UN BON PARTIT”

Aquesta setmana, dissabte 8/5/21, els nois del Cadet Masculí A del club anoienc, van estar a punt d’assaltar la banca, però el premi va quedar lluny de casa per diferents motius i entre ells la mala fortuna de que tot i provar una i una altra vegada el xut a porta no hi va

haver encert per aconseguir la distància suficient.

Primera part equilibrada en esforç, però per part de l’equip de l’CHI millors sensacions que feien pensar que el partit acabaria agafant diferència suficient i que podria arribar a ser definitiva. Els primers 20 minuts del matx els encerts de cara a porta superaven

i molt a les errades de tir. Però els Terrassencs van demanar un temps mort que va recol·locar posicions i va saber tapar la fase creadora de l’Handbol Igualada fent que poguessin eixugar la diferència al lluminós de 4 gols fent que arribessin en avantatge d’1 gol, 18-19 al descans.

Segona part amb moments massa llargs de dubtes locals fan que la diferència s’eixampli cada vegada més, tot indicava que no es podria aconseguir un triomf amb el líder. De fet dels 6 tirs en els primers deu minuts de la represa es va fallar molt. Però això no explica la derrota, ja que els últims 20 minuts els nois de l’CHI JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ A van ser incapaços de transformar cap dels sis tirs consecutius que podrien haver col·locat en avantatge als anoiencs i les preses i la precipitació van fer la resta.

En definitiva que una certa desconnexió en els inicis de la segona part va privar als nois d’aconseguir una victòria que hagués estat força motivadora pel grup.

Jugadors: Oriol Pou, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Ot Palmés, Ferran García, Pol Alonso, Jaume Magaña, Oriol Cirera, Guerau LLansana, Arnau Vagas i Roger Trull

Porters: Aitor Doncel i Jan Tardà

Entrenadors:  David Diaz, Agustín Vázquez

Delegats: Pilar Guardiola, Paco Alonso

 

– CADET MASCULÍ B
JORBA SOLÀ CHI – 40 / SERADELLS ANDORRA – 32

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

– CADET FEMENÍ
AIXAM CHI – 12 / MONTMELÓ – 29

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *