Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Sènior Masculí

– SÈNIOR MASCULÍ
FINQUES ARGENT CHI – 32 / HANDBOL S.LLORENÇ – 30 

Partit jugat el dissabte 8 de maig a les 19:45 h. a Les Comes  d’Igualada

BON PARTIT DEL HANDBOL IGUALADA”

Partit important per aconseguir la classificació per passar a la segona fase de la Copa Federació

Catalana d’Handbol, l’ Igualada porta dos partits disputats i un de guanyat per lo que era necessari guanyar aquest encontre.

El joc d’ambdós equips ha estat molt igualat durant la primera part, tot i això el Sant Llorenç sempre ha anat un o dos gols per davant, arribat el descans  aquest ha acabat amb un resultat de 15 a 16  a favor dels visitants, però l’ Igualada es veia fort i capaç de capgirar el marcador a la segona meitat.

Comença la segona part i el Sant Llorenç continua fort  i no deixa que l’ Igualada imposi el seu joc però en els últim 15 minuts de partit l’ Igualada ha començat  ha jugar amb ràpids contraatacs i el Sant Llorenç ha perdut el seu ritme avassallat pel joc igualadí que ho estava donant tot per guanyar el partit i els últims 15 minuts l’Igualada s’ha posat pel davant i ja no ho ha deixat sempre amb 2 o 3 gols de diferència ha arribat al final del  partit amb un resultat de 32 a 30, molt merescut per l’ Igualada, els jugadors ho han donat tot i més.

Molt bon partit del Handbol Igualada, el joc ha estat molt intens i lluitat pels components de l’equip de l’Anoia  es mereixien guanyar al Sant Llorenç, bon equip que ha donat bon espectacle d’handbol a Les Comes però no ha pogut amb l’ Igualada.

Entrenador: Pol Cantero  Ajudant: Enzo Visa

Porteria: Martí Méndez (7 aturades), Alex Sabaté ( 5 aturades)

Pista: Max Segura (6), Arnau Capitán (7), Marc Espinagosa (1), Roger Calzada (1), Marc Vilches, Jordi Grado (4), Jordi Vilarrubias (4), Sergi Garcia (6), Mark Fresnedoso, Antonio Luis Garcia, Xavi Oliva (1), Xavi Rius (2),  Elias Galiano i  Albert Belart.

 

 

Aquest passat cap de setmana tots els equips han portat un braçalet negre en senyal de dol per la pèrdua del pare del nostre jugador Jordi Cusco. Des del Club Handbol Igualada volem donar el nostre condol i suport a tota la família i amics i els enviem una gran abaçada!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *