Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Sènior Femení

SANTPEDOR – 23 / SERVISIMÓ CHI – 25

“EL PRIMER EQUIP FEMENÍ SEGUEIX SENSE CONÈIXER LA DERROTA”

El Servisimó Club Handbol Igualada es desplaçava dissabte a la tarda a la coneguda pista del Santpedor. Equip que la temporada passada estava al mateix grup de segona catalana i que va aconseguir l’ascens.

Les anoienques esperaven un partit complicat, intens i dur però el plantejàven amb totes les expectatives per competir-lo fins al final per aconseguir la victòria i així seguir amb el ple de victòries a la Copa Federació.

El partit va començar amb les del Bages molt més connectades i fortes. 3-0 de parcial en els primers cinc minuts. Un matiner temps mort va fer reaccionar a les blaves aconseguint un intercanvi de gols que feia arribar al descans amb un marcador de 13-10 per les locals.

La segona meitat va tenir la mateixa tònica que la primera. Un Santpedor un pèl més encertat de cara a porteria i dur defensivament, i un Igualada que no es donava per vençut i treia tot el caràcter.

Els últims 3 minuts de partit però, les noies dirigides pel Roger Calzada van pujar un punt la intensitat defensiva i juntament amb les aturades de la Xènia Méndez van aconseguir posar-se per davant en el marcador a falta d’un minut per acabar el partit.

El temps va concloure amb el resultat final de 23-25.

Pel Servisimó Club Handbom Igualada van jugar; Xènia Méndez, Ari González, Alba Camanyes, Olga Núñez, Martona Segura, Mar Samper, Oriana Quintero, Andrea Torregrossa, Maria Noguera, Èlia Roca, Berta Calzada, Marta Hernández, Queralt Badia. Entrenats per Roger Calzada, Max Segura i Lalo Canales.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *