Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Juvenil Femení

CH VILANOVA DEL CAMÍ – 25 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 37

Bon partit de les igualadines que els va permetre anar per davant en el marcador de principi a fi del enfrontament. La primera part va ser dominant per part de les nostres però algunes errades clares davant la porteria i no acabar de afinar en defensa, tapant el seu lateral esquerra feia que la diferència sempre ballés entre els quatre i sis gols.

En la segona part el fet d’encadenar un seguit de contraatacs i la inspiració de la nostra portera van permetre que la renda s’anés fent més gran fins els dotze gols de diferència final.

Felicitats a les noies per guanyar el derbi comarcal!!

Jugadores: Mireia Montleón, Júlia Lladó, Carla Carbó, Èrika Chia, Karen Garcia, Duna Marchante, Mèlat Olivé, Júlia Ars , Núria Garriga, Ariadna González i Èlia Dueñas.  Porteres: Xènia Méndez  Absents: Carla Torres

Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura Delegat: Josep Carbó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *