Crònica Juvenil Femení

CH VILANOVA DEL CAMÍ – 25 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 37

Bon partit de les igualadines que els va permetre anar per davant en el marcador de principi a fi del enfrontament. La primera part va ser dominant per part de les nostres però algunes errades clares davant la porteria i no acabar de afinar en defensa, tapant el seu lateral esquerra feia que la diferència sempre ballés entre els quatre i sis gols.

En la segona part el fet d’encadenar un seguit de contraatacs i la inspiració de la nostra portera van permetre que la renda s’anés fent més gran fins els dotze gols de diferència final.

Felicitats a les noies per guanyar el derbi comarcal!!

Jugadores: Mireia Montleón, Júlia Lladó, Carla Carbó, Èrika Chia, Karen Garcia, Duna Marchante, Mèlat Olivé, Júlia Ars , Núria Garriga, Ariadna González i Èlia Dueñas.  Porteres: Xènia Méndez  Absents: Carla Torres

Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura Delegat: Josep Carbó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies