Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Infantil Femení A

H. GARBÍ – 34 / ACADÈMIA IGUALADA CHI A – 24

L’Igualada recupera les bones sensacions”

Bon partit de les igualadines que, tot i la derrota, han millorat molt la imatge donada en la eliminatoria anterior. Ja des del començament es va veure un equip molt diferent, amb una gran intensitat defensiva i encert en atac. De fet, els primers minuts van ser de domini visitant arribant a posar-se fins a 4 gols per sobre al marcador. De mica en mica el Garbi es van anar posant al partit, demostrant la seva teorica superioritat per arribar al descans amb 16-13 al marcador. L’inici del 2on temps van ser els pitjors minuts del Igualada i la diferencia al marcador es va eixamplar. L’Igualada no va donar el partit per perdut i va augmentar la intensitat, pero la qualitat local era evident i en cap moment es va poder acostar al marcador. De mica en mica es van recuperant jugadores lesionades i va millorant el joc de l’equip. D’aquí 15 dies visita Les Comes l’Handbol RIbes per disputar un partit que es preveu el mes igualat d’aquesta fase, amb el 2on lloc en joc.

Jugadores: Julia Torner, Berta Granado, Miriam Farré, Marta Elvira, Jana Font, Aleth Claramunt, Vinyet Poch, Isona Llansana Carla Quiñones i Nuria Borrega

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *