Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Cadet Masculí B

CH. PARDILLES – 29 / JORBA SOLA CHI. – 28

Aquest diumenge hem gaudit d’un partit molt emocionant entre dos equips que ho han donat tot per en portar-se la victòria  i que s’ha decidit en els últims segons del partit.

El  partit és va iniciar molt igualat, a molta alternança en el marcador i sense cap dominador clar. Era el minut 15  amb un marcador de 8 – 7 quan l’ equip de Jorba Solar CHI va començar a fer una defensa més dura, i va aconseguir aturar els atacs del Pardilles i va començar a dominar en el marcador i agafant una avantatge de 3 gols. Així van arribar el descans amb el resultat de 14 – 17 a favor del equip Jorba Sola CHI.

La segona part va ser un altre historia, el nostre equip no va sortir gaire concentrat, i va baixa la defensa, i en atac no acabaven de funcionar.

El CH Pardilles ho va aprofitar i amb un parcial de 9 a 3 va cap girar el marcador 23 – 20. Era el minut 10. Vam demanar temps mort, i  després d’ això va fer un canvi de mentalitat i van tornar a jugar com la primera part. Amb una defensa més intensa i un atac més clar i ràpid.

Era el minut 19 i el Jorba Sola CHI va empatar el partit 24 – 24.

Llavors va començar un altre partit en que tots dos equips ho van donar tot per emportar-se la victòria, i va ser per petits detalls del joc i decisions del àrbitre que van decantar la victòria per la mínima del CH Pardilles, que a falta de 1 minut per acabar, i amb el marcador 28 – 28 va pitar unes passes molt discutides en contra del nostre equip, i a la següent jugada el Pardilles va aconseguir la victòria, encara que el Jorba Sola CHI ho van intentar en els últims segons amb un atac que va acabar amb un llançament que va anar a fora per molt poc.

Ha sigut un partit molt emocionant  pel públic però decepcionant  pels nostres jugadors que han vist com perdia en els últims segons.

Han de continuar treballant per poder  millorar aquest moments en que desconnecten del partit.

Jugadors: Adrià Nogales, Anton Aguilera, Guillem Cabré, Raul Marin, Jordi Morales, Quim Amich, Jan Riba, Jan Mateo, Jan Parramona, Enric Soler, Oriol Cots.

Dirigits per Martí Mendez i Isaac Castro.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *