Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Cadet Masculí A

CHI JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ A – 37 / LES FRANQUESES – 32

“EN LA DIRECCIÓ SI EL COS AGUANTA”

Aquest dissabte dia 24 d’abril, al pavelló de Les Comes, els nois de l’Igualada van tenir un matí de victòria, treballada i fruit de l’esforç grupal i la mentalitat sostinguda. Però cal destacar que el físic dels anoiencs i la qualitat dels Vallesans, van fer que el partit fos vistos i disputat fins als darrers instants. Les errades arbitrals van ser constants i no van tenir color tot i les protestes dels seguidors visitants, que en algun moment van ser d’un gust justet.

Per parts, un inici amb dubtes de l’IHC, van fer que no hi hagués un reflex en el marcador de la diferència entre els dos equips. Els 15 primers minuts de partit, van deixar clar que És tan important tirar a porta com tenir una defensa forta i atenta. Els encerts de Les Franqueses van fer que tot i perdre a moments de 4 gols, el 21-19 del lluminós al descans, no reflectís les sensacions de poc control per part de cap dels dos equips.

En la segona part, un parcial de 0-3, va fer que els nervis dels nois del Cadet Masculí de l’IGUALADA, i la falta de forma fessin que el matex fos una anada i tornada constant que va esgotar i va fer evidents algunes mancances que fan que aquesta victòria sigui un pas en la bona direcció, però un toc d’atenció als Igualadins. I coses del destí un parcial de 3-0, va fer que la distància fos insalvable per part Vallesana en un partit disputat i entretingut. Resum IHC JORBA SOLÀ CADET MASCULÍ A 37-LES FRANQUESES 32, bona important i necessària, però cal ser més constants si no volem sorpreses en propers enfrontaments.

Jugadors: Oriol Pou, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Ot Palmés, Ferran García, Pol Alonso, Jaume M. , Oriol Cirera, Guerau LLansana, Arnau Vagas i Roger Trull

Porters: Aitor Doncel i Jan Tardà Entrenadors: Agustín Vázquez

Delegats: Paco Alonso

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *