Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Infantil Masculí A

  • 17/04/21: ACADÈMIA IGUALADA CHI – 28 / H. BORDILS – 39
  • 18/04/21: H. BORDILS – 36 / ACADÈMIA IGUALADA CHI – 32

L‘ACADÈMIA IGUALADA-HANDBOL IGUALADA INFANTILS MASCULÍ-A HA PERDUT AMB LLUITA I AMB HONOR EN LA SEVA ELIMINATÒRIA, A DOBLE PARTIT, DAVANT DEL POTENT CLUB HANDBOL BORDILS “BLANC” EL CAP DE SETMANA DEL 17 I 18 D’ABRIL DE 2021, PER 28 A 39 GOLS, I PER 36 A 32 GOLS, RESPECTIVAMENT.

El cap de setmana del dissabte 17 i diumenge 18 d’abril s’ha disputat l’eliminatòria de vuitens de final de la Lliga Catalana Infantil Masculina, a doble partit, entre l’equip de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí-A i el Club Handbol Bordils “Blancs”. Els dos partits s’han disputat amb intensitat, i la victòria s’ha decantat en els dos matxs del cantó dels jugadors gironins del Bordils.

En efecte, el dissabte 17 a la tarda, en el Pavelló Nou de les Comes, els locals igualadins van lluitar el partit d’anada de l’eliminatòria amb fermesa, sobretot en la segona part, tot i que van perdre per un resultat final de 28 a 39 a favor dels visitants bordilencs. El diumenge 18 d’abril, al migdia, es va disputar el partit de tornada en el Pavelló Blanc i Verd de Bordils, i, tot i la gran intensitat i la lluita constant realitzada sobre el parquet, els jugadors de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí-A van perdre novament, encara que per un resultat final més ajustat de 36 a 32 gols, davant del potent Club Handbol Bordils “Blanc”. El bon joc global dels igualadins no va ser suficient davant de l’afinada maquinària de joc gironina.

Per part de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí-A van jugar en tots dos partits: Miquel Baró Garcia com a porter i, com a jugadors de camp, Roc Esteve Ramon, Àlex Arribas Poblador, Damià Pou Castells, Eloi Puig Bisbal, Bru Margalef Vilaseca, Guiu Gómez Costa, Jan Rojo Hornos, Lluc Pons Places, Oriol Minguito Mas, i Martí Aguilera Gabarró, molt ben dirigits pels entrenadors Edgar Marí Esclusa i Noel Badia Hito. Els pares delegats van ser la Maria Jesús Garcia Ruiz i el Xavier Alonso Luquero. La plantilla igualadina estava al complet excepte pel porter Xavi Alonso Márquez, que no va poder venir per haver estat en contacte amb un company de la seva classe que va resultar ser positiu de Covid-19, i havia de complir els dies de la quarantena obligatòria a casa seva (tot i ser negativa la seva prova PCR).

Desitgem a l’equip de l’Acadèmia Igualada-Handbol Igualada Infantils Masculí-A tot l’encert del món en els seus pròxims partits.

Força Igualada !

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *