Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Infantil Femení A

  • 17/04/21: ACADÈMIA IGUALADA CHI – 12 / CH ST. ESTEVE PALAUTORDERA – 38
  • 18/04/21: CH ST. ESTEVE PALAUTORDERA – 33 / ACADÈMIA IGUALADA CHI – 7

“Superades”
Aquest cap de setmana l’Infantil femení ha disputat la eliminatòria de 8ens de final de Lliga catalana, on no ha pogut competir en condicions optimes i s’ha vist superat per un bon rival.

Les nombroses baixes degut als confinaments i una lesionada va provocar que les anoienques comencessin el partit amb només 2 canvis. Però ja a l’escalfament de Dissabte unes molèsties deixaven fora la portera igualadina, que va ser substituïda per una jugadora de camp. Això va enfonsar la resta de l’equip que en cap moment va ser capaç de competir el partit.

Diumenge al partit de tornada, la millora en l’actitud i joc de l’Igualada va permetre un bon inici de partit. Es veia una major intensitat defensiva i situacions clares de llançament, que la portera local es va encarregar d’aturar fent un grandíssim partit. Amb el pas dels minuts el cansament visitant es va convertir en imprecisions i pèrdues de pilota que l’equip del Montseny no va desaprofitar per fer contraatacs i ampliar el marcador.

La propera setmana, esperem que amb l’equip al complert, l’Igualada comença la 2a fase de Lliga catalana (per decidir els llocs del 5e al 16e) a la llunyana i complicada pista del H. Garbí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *