Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Cadet Masculí A

JORBA SOLÀ CHI – 41 / H. BARBERÀ – 21

«VICTÒRIA CONTUNDENT»

Dissabte tarda els cadets A van resoldre el seu partit contra el Barberà de forma molt contundent. El partit en tot moment va estar de banda del igualadins; van sortir molt concentrats i molt units com equip, i això es va notar des del primer minut. Poc a poc, les jugades sortien molt fluiides, i els gols anaven pujant al marcador. Els jugadors s’anaven motivant més i més, i es repirava la sensació que aquesta setmana els partit no se’ns podia escapar en els últims minuts, com en jornades anteriors. El públic per altra banda, tant ben rebut, ja que era el primer partit en què podien recolzar-nos en directe, va estar en tot moment animant de forma molt esportiva.

La segona part va començar amb el marcador de 18-10, i la dinàmica va ser la mateixa, els gols s’anaven succeïnt en jugades elaborades i molt ben executades, que anaven debilitant al contrari, que tot i intentar plantar cara al rival, la falta de canvis i l’esgotament, els anava passant fàctura. S’ha d’esmentar que l’esportivitat va flúctuar durant tot l’enfrontament en els dos equips.

Començem a agafar ritme de competició i de ben segur que la continuïtat ens portarà als bons resultats. Continuem treballant…

Jugadors: Oriol Pou, Aniol Gumà, Xavier Malpartida, Ot Pamés, Ferran García, Pol Alonso, Jaume Magaña, Oriol Cirera, Arnau Albareda, Arnau Vargas, Guerau LLansana i Roger Trull  Porters: Aitor Doncel i Jan Tardà

Entrenadors: David Diaz i Agustín Vázquez Delegats: Paco Alonso, Iolanda Gandía i Pilar Guardiola

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *