Crònica Juvenil Femení

HANDBOL ST.QUIRZE – 31 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 27

En la primera part les noies no van estar al seu nivell, no tenien el cinc sentits al partit i això davant un bon rival es paga. Moltes errades innecessàries i manca d’intensitat en defensa van fer que el Sant Quirze anés marxant mica en mica en aquest període fins arribar als set gols de diferència.

La segona va començar igual que la primera i l’equip contrari va ampliar l’avantatge fins posar-se a nou de distància.

L’últim quart d’hora les noies van espavilar, combinat potser amb una relaxació del rival van començar a jugar millor , a minimitzar els errors i apretant una mica més en defensa , la qual cosa les va permetre guanyar la segona part de tres gols. Llàstima de la primera que va pesar com una llosa.

Jugadores:    Mireia Montleón, Júlia Lladó, Carla Carbó, Èrika Chia, Karen Garcia, Duna Marchante, Mèlat Olivé, Júlia Ars  i Èlia Dueñas.  Porteres: Xènia Méndez
Absents: Núria Garriga, Ariadna González i Carla Torres
Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura
Delegat: Josep Carbó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies