Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Infantil Femení A

ACADÈMIA IGUALADA INFANTIL FEMENÍ A – 15 / CASTELLDEFELS – 18

“Derrota amb premi”

Aquest dissabte l’Infantil Femení A es va enfrontar a l’Handbol Castelldefels. Les Igualadines van sortir amb nervis i durant tota la primera aquest nervis van fer que no entressin en el partit i que es cometessin errades i moltes imprecisions. Amb aquesta dinàmica i sense s’arribava al descans amb un resultat de 6 a 13 a favor de l’equip visitant.

A la segona part, en canvi, les jugadores van treure la seva millor versió i ja des de l’inici van estar endollades i van anar a pel partit. Amb iniciativa, amb una defensa molt solida i amb atacs constants que suposaven un parcial de 4-1 en a favor de les d’Igualada en els primers 5 minuts de la represa. Amb domini en el joc, jugades ben travades i bones aturades a la porteria. Les igualadines mostraven una actitud que feia pensar en la remuntada quant al minut 19 es posaven a només dos gols del rival, 15-17.

Finalment el partit va acabar amb el resultat de 15-18 a favor del Castelldefels, però amb molt bones sensacions per part de les nostres jugadores, que van guanyar la segona part, tant en gols com en actitud. Jugant en equip, amb la participació de totes.  El premi de la jornada va ser la classificació per Lliga Catalana que van obtenir gracies als resultat final de tota la fase classificatòria.

Enhorabona equip, seguiu així. Sempre endavant!!

Hem jugat amb:
Porteres:  Berta, Julia
Jugadores de camp: Vinyet, Isona, Nayara, Aleth, Marta, Julia C, Nuria, Jana, Carla, Montse
Entrenadors: Enzo Visa
Delegada:  Silvia Balada- Iolanda Gandia

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *