Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Cadet Masculí B

JORBA SOLÀ IGUALADA B – 39 / HANDBOL SANTPEDOR – 35

Han passat 393 dies des de aquell últim partit, per sort arribat, i per sort continua tot igual. Hem vist un equip amb molt joc i amb ganes de guanyar, però amb moments de desconnexió que de vegades fan perillar el resultat.

El partit va començar molt bé per l’equip Jorba Solar, de seguida va agafar avantatge en el marcador amb una diferencia de 8 gols, diferencia que va mantenir tota la primera part, arribant el descans amb un marcador de 23 a 15.

A la represa semblava que el partit estava controlat i que podríem gaudir d’una segona part tranquil·la, però tot el contrari, va ser llavors quan va arribar el moment de desconnexió del equip, era el minut 6 amb un marcador de 27 a 16 i amb un parcial de 3 a 12 gols l’equip de Santpedor va estar a punt de cap girar el marcador, amb un grapat d’errors en defensa, i de llançaments fallits per part nostre, i amb una gran actuació del porter rival el marcador és va posar amb un 30 – 28 el minut 17.

Era el moment de demanar temps mort i fer un canvi de plantejament.

Per sort, com moltes altres vegades, l’equip va saber reaccionar i va tornar agafar les rendes del partit i fent una defensa més forta i un atac més fluid, van tornar agafar avantatge i tornar a deixar una diferencia de 6 gols, 36 – 30 minut 22.

Aquesta diferència aquest cop si la van saber mantenir, fins el final i ja no van patir pel  partit.

El resultat final va ser de JORBA SOLÀ – 39 / SANTPEDOR – 35

Jugadors: Adrià Nogales, Anton Aguilera, Guillem Cabré, Raul Marin, Jordi Morales, Quim Amich, Jan Riba, Jan Mateo, Jan Parramona, Marc Velez, Enric Soler, Oriol Cots.

Dirigits per Martí Mendez i Isaac Castro.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *