Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Crònica Aleví Masculí B

H. ESPARREGUERA – 4 / ACADÈMIA IGUALADA CHI – 12

El passat dissabte 10 d’abril es va disputar el primer partit de la temporada 2020-21 entre l’CBM Esparreguera i l’Acadèmia Igualada CH Igualada – B de la categoria aleví. El partit es va disputar al pavelló municipal del Papiol a les 5 de la tarda.

L’Igualada va aconseguir començar la lliga amb una victòria clara i merescuda, enduent-se els punts dels quatre quarts disputats, amb un marcador global de 4 a 12.

L’equip entrenat per l’Alex i el Pol va guanyar el primer quart per 10 gols a 15.

L’Hugo, l’Arnau, el Nil, el Víctor i el Bernat van sortir a la pista amb ganes i van poder guanyar aquest primer quart.

Al segon quart, l’Hugo, el Joel, el Jan, l’Albert i el Bernat van defensar els colors de l’Igualada i van aconseguir sumar els tres punts del segon quart amb un 7 a 8 que apropava l’equip a la victòria.

El tercer quart també va ser dominat pels jugadors de l’Igualada. Amb el Víctor, el Jan, el Joel, l’Arnau i el Nil en el terreny de joc van aconseguir imposar-se per 10 a 12, assegurant d’aquesta manera el resultat positiu del partit.

Però no obstant tenint la tranquil·litat d’haver guanyat el partit, l’Igualada va sortir a la pista amb ganes a l’últim quart i entre l’Hugo, el Joel, el Jan, l’Albert i el Bernat van aconseguir un 11 a 14 favorable que posava la cirereta al partit inaugural d’aquesta temporada.

Gràcies a aquesta victòria, l’Acadèmia Igualada CH Igualada – B se situa al capdamunt de la taula classificatòria amb dos punts, els mateixos que el CH Sant Esteve Sesrovires – B. La segona jornada serà de descans per al nostre equip, així que la propera cita serà a casa, contra l’Handbol Berga Verd, el 9 de maig.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *