Crònica Aleví Masculí B

H. ESPARREGUERA – 4 / ACADÈMIA IGUALADA CHI – 12

El passat dissabte 10 d’abril es va disputar el primer partit de la temporada 2020-21 entre l’CBM Esparreguera i l’Acadèmia Igualada CH Igualada – B de la categoria aleví. El partit es va disputar al pavelló municipal del Papiol a les 5 de la tarda.

L’Igualada va aconseguir començar la lliga amb una victòria clara i merescuda, enduent-se els punts dels quatre quarts disputats, amb un marcador global de 4 a 12.

L’equip entrenat per l’Alex i el Pol va guanyar el primer quart per 10 gols a 15.

L’Hugo, l’Arnau, el Nil, el Víctor i el Bernat van sortir a la pista amb ganes i van poder guanyar aquest primer quart.

Al segon quart, l’Hugo, el Joel, el Jan, l’Albert i el Bernat van defensar els colors de l’Igualada i van aconseguir sumar els tres punts del segon quart amb un 7 a 8 que apropava l’equip a la victòria.

El tercer quart també va ser dominat pels jugadors de l’Igualada. Amb el Víctor, el Jan, el Joel, l’Arnau i el Nil en el terreny de joc van aconseguir imposar-se per 10 a 12, assegurant d’aquesta manera el resultat positiu del partit.

Però no obstant tenint la tranquil·litat d’haver guanyat el partit, l’Igualada va sortir a la pista amb ganes a l’últim quart i entre l’Hugo, el Joel, el Jan, l’Albert i el Bernat van aconseguir un 11 a 14 favorable que posava la cirereta al partit inaugural d’aquesta temporada.

Gràcies a aquesta victòria, l’Acadèmia Igualada CH Igualada – B se situa al capdamunt de la taula classificatòria amb dos punts, els mateixos que el CH Sant Esteve Sesrovires – B. La segona jornada serà de descans per al nostre equip, així que la propera cita serà a casa, contra l’Handbol Berga Verd, el 9 de maig.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies