Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques Juvenil Masculí 27 i 28 de març

27/03/2021
HANDBOL ESPLUGUES – 31 /  AUTOESCOLA PALLARS C.H IGUALADA – 21

28/03/2021

AUTOESCOLA PALLARS C.H. IGUALADA – 30 / HANDBOL ESPLUGUES – 34

Teníem moltes ganes de jugar aquesta eliminatòria, i sobre tot bojos per poder si tot sortia be enfrontar-nos al Barça, cert es que el maleït confinament per un positiu en el últim partit, no es ha permès entrenar en 10 dies, mermant físicament els nostres jugadors i en el primer partit vam sortir despistats, poc atens i molt poc concentrats i ens van passar per sobre.

La tornada amb el nostre públic i la nostra gent, sabia que no fallarien i es van buidar tots i cadascun dels nostres jugadors, fent un partit extraordinari, en tot els aspectes, defensant agressius, en atac i porteria, plantant cara a un senyor rival que va tingué suar de valent per guanyar.

Felicitats a tos el nois i als misters per la seva feina, hem gaudit molt i ara a continuar treballant.

Ànims i a seguir!

Entrenats per Elias i Àngel ,staff tècnic: Dani Leon, Dani Pajuelo i Cèsar Callejas

Varem jugar amb:  Dani Leon, Isaac Castro, Èric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Marí, Lluc Farrés, Gil Farrés, Bernat Bisbal, Raúl Càceres,  Jan López, Pol Solís, Joan Valentí , Noel Badia i Guillem

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *