Cròniques Juvenil Masculí 27 i 28 de març

27/03/2021
HANDBOL ESPLUGUES – 31 /  AUTOESCOLA PALLARS C.H IGUALADA – 21

28/03/2021

AUTOESCOLA PALLARS C.H. IGUALADA – 30 / HANDBOL ESPLUGUES – 34

Teníem moltes ganes de jugar aquesta eliminatòria, i sobre tot bojos per poder si tot sortia be enfrontar-nos al Barça, cert es que el maleït confinament per un positiu en el últim partit, no es ha permès entrenar en 10 dies, mermant físicament els nostres jugadors i en el primer partit vam sortir despistats, poc atens i molt poc concentrats i ens van passar per sobre.

La tornada amb el nostre públic i la nostra gent, sabia que no fallarien i es van buidar tots i cadascun dels nostres jugadors, fent un partit extraordinari, en tot els aspectes, defensant agressius, en atac i porteria, plantant cara a un senyor rival que va tingué suar de valent per guanyar.

Felicitats a tos el nois i als misters per la seva feina, hem gaudit molt i ara a continuar treballant.

Ànims i a seguir!

Entrenats per Elias i Àngel ,staff tècnic: Dani Leon, Dani Pajuelo i Cèsar Callejas

Varem jugar amb:  Dani Leon, Isaac Castro, Èric Perianes, Dimas Fruitós, Sergi Callejas, Edgar Marí, Lluc Farrés, Gil Farrés, Bernat Bisbal, Raúl Càceres,  Jan López, Pol Solís, Joan Valentí , Noel Badia i Guillem

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies