Club Handbol Igualada

logo_2-removebg-preview (2)

Cròniques Juvenil Femení 27 i 28 de març

27/03/2021

FUNDACIÓ HANDBOL ST.VICENÇ – 35 / AUTOESCOLA PALLARS CHI – 21

La eliminatòria més difícil possible és la que va deparar el sorteig a les nostres noies, davant el millor juvenil de Catalunya. Per aquest motiu era interessant saber si competirien el partit o es deixarien anar en algun moment.

Va començar l’enfrontament i ràpidament vam veure la qualitat del rival, porteria, defensa super intensa , llançament exterior, ràpides…en definitiva dona gust veure-les jugar perquè tenen de tot i tot ho fan molt bé. Això acompanyat d’un arbitratge els primers deu minuts, deixeu-me ser políticament correcte, “totalment parcial” cap a les locals van fer que  marxessin d’entrada amb un 8-1 al marcador.

Les nostres no es van arronsar, al contrari van apretar amb una intensitat que jo no els hi havia vist mai i al final de la primera part van aconseguir un 19-8.

En la segona les noies van estar encara més intenses , donant el 100% per 100% cadascuna d’elles, amb la nostra portera tot l’encertada que podia estar. Així van sumar el que és un premi encara que sembli estrany, perdre una part contra aquest equipàs de només tres gols.

Enhorabona noies, molt orgullosos/es de vosaltres!

 

28/03/2021

AUTOESCOLA PALLARS CHI – 14 / FUNDACIÓ HANDBOL SANT VICENÇ – 33

Segon partit on s’ha notat l’esforç realitzat el dia anterior, algunes jugadores han jugat tocades de la batalla d’ahir. L’enfrontament no ha començat bé per les nostres que ràpidament s’han vist per sota en el marcador. Més errades no forçades i manca de materialització de llançaments clars que per encert de la portera contrària o manca de punteria nostra ens han penalitzat. Final de la primera part 7 a 17.

La segona ha seguit més o menys igual però és veritat que en alguna fase ja pel cansament extrem de les nostres o per la diferència en el lluminós ens hem deixat anar una mica.

En tot cas res a retreure a l’equip que ha competit donant-ho tot i ha jugat  contra les que si no hi ha sorpresa majúscula seran les campiones de la lliga catalana d’enguany.

Jugadores:    Mireia Montleón, Núria Garriga , Júlia Lladó, Carla Carbó, Karen Garcia, Ariadna González , Duna Marchante, Mèlat Olivé, Júlia Ars, Carla Torres  i Èlia Dueñas.  Porteres: Xènia Méndez  Absents: Èrica Chia

Entrenadors: Roger Calzada i Max Segura             Delegat: Josep Carbó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *